De beste zonnepanelen 2020

Op zoek naar de beste zonnepanelen? Dan ben je hier aan het goede adres! Wij maken alleen gebruik van de beste zonnepanelen.

Subsidie

De subsidie op zonnepanelen is gestopt. Er zijn wel verschillende financiële regelingen om de aanschaf van zonnepanelen aantrekkelijk te maken. Zo is het mogelijk om een Energiebespaarlening af te sluiten

Als uw zonnepanelen geïnstalleerd zijn, kunt u de stroom die u niet gebruikt terugleveren aan het elektriciteitsnet. Hiervoor krijgt u een vergoeding. De salderingsregeling geldt tot 1 januari 2023. Vanaf 2023 wordt de regeling langzaam afgebouwd tot in 2031.

BTW-teruggave

Als je zonnepanelen hebt aangeschaft, kan je de BTW terugvragen aan de Belastingdienst. De Belastingdienst ziet particulieren die stroom terugleveren als kleine ondernemers en als ondernemer hoef je de BTW niet te betalen en is deze dus terug te vragen van de Belastingsdienst. Hiervoor moet je wel wat administratieve handelingen verrichten.

Tier 1

Onze zonnepanelen zijn 'Tier 1' zonnepanelen, maar wat houd dat precies in?

- Verticale integratie -

Dit houd in dat de zonnepanelen en z'n onderdelen van 1 fabrikant afkomt. Er is dus 1 bedrijf die verantwoordelijk is voor de kwaliteit van het paneel

- Volledig geautomatiseerd -

Dit is belangrijk omdat de prijs van de panelen dan naar beneden kan. Volledige automatisering heeft geen directe invloed op de kwaliteit van het paneel. Het heeft dus echter wel invloed op de financieen. Een bedrijf/merk dat volledig geautomatiseerd is zal ook meer geld kunnen steken in het ontwikkelen van betere technieken en services.

- Onderzoek en ontwikkeling -

De fabrikanten van de tier 1 merken zijn altijd bezig om de producten en service te verbeteren. Ze besteden veel aandacht en geld in onderzoek en ontwikkeling van de zonnepanelen en hebben hier hun eigen fabrieken voor.

- 5 jaar actief -

Om een Tier 1 zonnepaneel te zijn, moet je als fabrikant al 5 jaar bezig zijn in de markt. Dit houd dus in dat deze fabrikanten al een tijdje bezig zijn in de branche en daar hun nodige ervaring hebben opgedaan. Zo weet je als klant ook dat je zaken doet met een volwassen fabrikant.

Persoonlijk advies of een andere vraag?

Vul dan het contactformulier in en wij komen met zo spoedig mogelijk met je in contact!

Contactformulier
Of bel / WhatsApp ons
085 - 130 1814    -    WhatsApp