15x Dmegc 395WP Full Black op nieuwbouwwoning

15x Dmegc 395WP Full Black op nieuwbouwwoning

Type

opdak systeem

Locatie

Beneden-Leeuwen

Uitgevoerd

2022

Nieuwbouw woning met 15 zonnepanelen

Een Slimme Keuze voor Zonnepanelen

Deze klant heeft er bewust voor gekozen om de zonnepanelen niet tijdens de bouw van de woning te laten plaatsen. Dit vanwege de door de aannemer gevraagde hoge prijs voor de geboden kwaliteit. Dit bleek achteraf een verstandige keuze, Omdat de klant daarna met Sunny Boys in contact kwam. Het resultaat was niet alleen financieel aantrekkelijk, maar ook visueel indrukwekkend.

Uiteindelijk heeft de klant de keuze gemaakt om het op het Zuiden gelegen schuine dak te benutten Hierdoor maximaliseert de klant zijn jaarlijkse energieopwekking. Het systeem met 15 Full Black zonnepanelen van het merk Dmegc in combinatie met de onderconstructie van Van der Valk, met volledig zwarte uitstraling, doet daarnaast ook geen inbreuk op de esthetiek van deze nieuwbouwwoning.

Daarnaast hebben we samen met de klant gekozen voor de meest veilige en efficiënte keuze bij dit project. Dit dankzij de omvormer en power optimizers van SolarEdge. Deze geavanceerde producten zorgen voor optimale prestaties van ieder paneel. Hierdoor wordt de totale energieopbrengst gemaximaliseerd en werkt het systeem op de meest veilige en betrouwbare manier mogelijk. Daarnaast is SolarEdge omvormer voorbereid op een thuisbatterij. Hierdoor zal bij eventuele plaatsing van een thuisbatterij deze omvormer niet vervangen hoeven worden.

Al met al hebben wij voor deze klant met onze zorgvuldig samengestelde combinatie van Dmegc Full Black zonnepanelen, Van der Valk onderconstructie, SolarEdge omvormer en power optimizers een duurzame en financieel aantrekkelijke energieoplossing gecreëerd.

Stijlvolle zonne-energieoplossingen

Ontdek hoe esthetiek en duurzaamheid hand in hand gaan. Laat je inspireren door Sunny Boys en kies voor stijlvolle energieoplossingen.

Offerte aanvragen Contact