20x AEG 430WP Full Black veldopstelling

20x AEG 430WP Full Black veldopstelling

Type

Veldopstelling

Locatie

Giessen

Uitgevoerd

2022

Traditioneel wonen, modern energie opwekken

Deze klant in Giessen kwam naar Sunny Boys met de vraag naar zonnepanelen. Enig obstakel vormde de woning met een rieten dak. Hierdoor moest voor de zonnepanelen een andere locatie worden gezocht. 

Wij zagen voor deze klant echter een mooi kans. Uiteindelijk is er gekozen voor een op het westen georiënteerde veldopstelling van Terretechs. Dit systeem met de Full Black panelen van AEG en de onderconstructie van Terratechs zorgde ervoor dat de klant alsnog kan genieten van duurzame energie. En dit zonder in te leveren op de charme van zijn woning. 

Ook hebben we samen met de klant gekozen voor de meest veilige en efficiente keuze bij dit project. Dit dankzij de omvormer en power optimizers van SolarEdge. Deze geavanceerde producten zorgen voor optimale prestaties van ieder paneel. Hierdoor wordt de totale energieopbrengst van dit systeem gemaximaliseeerd. Daarnaaast werkt het systeem hierdoor op de meest veilige en betrouwbare manier mogelijk. 

Al met al hebben wij voor deze klant met onze zorgvuldig samengestelde combinatie van AEG Full Black zonnepanelen, Terretechs onderconstructie, SolarEdge omvormer en SolarEdge power optimizers een duurzame energieoplossing gecreëerd. Met bijkomend voordeel dat er geen inbreuk werd gedaan op de charme van deze prachtige woning. 

Gebruikte materialen

Terratechs Onderconstructie

  • Geschikt voor vrijwel iedere ondergrond
  • Universele compatibiliteit
  • Maakt slim gebruik van ruimte 

Meer informatie

SolarEdge Inline Meter

  • Inzicht in energieproductie en -verbruik
  • Voorbereid op een slimme toekomst
  • 5 jaar garantie 

Meer informatie

Stijlvolle zonne-energieoplossingen

Ontdek hoe esthetiek en duurzaamheid hand in hand gaan. Laat je inspireren door Sunny Boys en kies voor stijlvolle energieoplossingen.

Offerte aanvragen Contact