33x Dmegc 370 WP op Solaroverkapping

33x Dmegc 370 WP op Solaroverkapping

Type

Solaroverkapping

Locatie

Toldijk

Uitgevoerd

2022

Traditioneel wonen, modern energie opwekken

Deze klant uit Toldijk kwam naar Sunny Boys met de vraag naar zonnepanelen. Enig obstakel vormde zijn monumentale woonboerderij, omdat deze momumentaal is mochten daar geen zonnepanelen op worden geplaatst. Hierdoor moest voor de zonnepanelen aan andere locatie worden gezocht.

De klant is vervolgens uitgekomen bij een Solaroverkapping van Terratechs en wij hebben de klant verder mogen helpen met advies en de realisatie van dit geweldige project. Belangrijk voor de klant was dat hij de overkapping graag 100% waterdicht zou zijn zodat het stro en hooi voor de dieren volledig droog zou blijven. Daarom is er in dit geval voor trapezium dakplaten gekozen waar de panelen op bevestigd konden worden. Hierdoor konden we garanderen dat het dak helemaal waterdicht is. 

Ook hebben we samen met de klant gekozen voor de meest veilige en efficiente keuze bij dit project. Dit dankzij de omvormer en power optimizers van SolarEdge. Deze geavanceerde producten zorgen voor optimale prestaties van ieder paneel. Hierdoor wordt de totale energieopbrengst van dit systeem gemaximaliseeerd. Daarnaaast werkt het systeem hierdoor op de meest veilige en betrouwbare manier mogelijk. 

Al met al hebben wij voor deze klant met onze zorgvuldig samengestelde combinatie van Dmegc Full Black zonnepanelen, Terratechs ondercontructie, SolarEdge omvormer en power optimizers een duurzame energieoplossing gecreëerd. met bijkomend voordeel dat er geen inbreuk werd gedaan op de charme van deze monumentale woonboerderij. 

Stijlvolle zonne-energieoplossingen

Ontdek hoe esthetiek en duurzaamheid hand in hand gaan. Laat je inspireren door Sunny Boys en kies voor stijlvolle energieoplossingen.

Offerte aanvragen Contact