37x DMEGC 370WP Full Black Aelex indak

37x DMEGC 370WP Full Black Aelex indak

Type

Aelex indaksysteem

Locatie

Noordwijkerhout

Uitgevoerd

2021

Esthetiek en vooruitdenken

Tijdens de bouw van dit villaproject heeft de klant ervoor gekozen om de zonnepanelen achterwege te laten omdat het aangeboden systeem niet aan zijn eisen voldeed. Vervolgens is de klant in contact gekomen met Sunny Boys.

Toen de klant ons zijn wensen voorlegde zijn we uitgekomen op het Aelex-indak-systeem vanwege zijn hoge esthetische waarde. Daarnaast is ervoor gekozen om dit pv-systeem ook uit te rusten met een plat-dak-systeem. Dit om de opwekking van energie zoveel als mogelijk over de gehele dag te verspreiden. 

Ook hebben we samen met de klant gekozen voor de meest veilige en efficiënte keuze bij dit project. Dit dankzij de StoreEdge omvormer en power optimizers van SolarEdge. Deze geavanceerde producten zorgen voor optimale prestaties van ieder zonnepaneel. Hierdoor wordt de totale energieopbrengst gemaximaliseerd en werkt het systeem op de meest veiige en betrouwbare manier mogelijk. 

Daarnaast heeft de klant de keuze gemaakt om het systeem voor te laten bereiden op een thuisbatterij. Hierdoor hoeft er in de toekomst niets aan dit systeem te veranderen wanneer de klant kiest om een thuisbatterij te laten plaatsen. Ook is dit systeem uitgerust met een inline meter van SolarEdge. Hiermee creëert de klant inzicht in zijn energieopwekking en - verbruik, is het systeem klaar voor een scala aan slimme-energieapparaten en kan er in de toekomst een accurate keuze voor de thuisbatterijcapaciteit worden gemaakt. 

Al met al hebben wij voor deze klant met onze zorgvuldig samengestelde combinatie van Dmegc Full Black zonnepanelen, Aelex-indak-constructie, SolarEdge StoreEdge omvormer, SolarEdge power optimizers en de SolarEdge inline meter een duurzame, esthetische en op de toekomst voorbereidde energieoplossing gecreërd. 

Gebruikte materialen

Aelex-indak-systeem

  • Combineert esthetiek met kwaliteit
  • Geschikt voor elk schuin dak
  • Strakke uitstraling

Meer informatie

 

SolarEdge Inline meter

  • Inzicht in energieproductie en -verbruik
  • Voorbereid op een slimme toekomst
  • 5 jaar garantie 

Meer informatie

Stijlvolle zonne-energieoplossingen

Ontdek hoe esthetiek en duurzaamheid hand in hand gaan. Laat je inspireren door Sunny Boys en kies voor stijlvolle energieoplossingen.

Offerte aanvragen Contact