60x Dmegc 390 WP Full Black Aelex Indak & SolarEdge Home EV Charger

60x Dmegc 390 WP Full Black Aelex Indak & SolarEdge Home EV Charger

Type

indak systeem

Locatie

Kudelstaart

Uitgevoerd

2021

Duurzaam wonen aan de Vinkeveense Plassen

Deze klant was voor de nieuwbouw van zijn prachtige villa op zoek naar een zonne-energieoplossing die hand in hand zou gaan met de moderne uitstraling van zijn toekomstige woning. Bij deze klant zijn we dan ook aan de slag gegaan met het Aelex-indak-systeem.

Het Aelex-indak-systeem samen met de Full Black zonnepanelen van Dmegc sloot perfect aan op de plannen die de klant had voor deze schitterende woning. Verder is dit systeem uitgerust met een oost-west opstelling op het platte dak van de schuur. Hierdoor wordt de opwekking van zonne-energie zoveel als mogelijk over de gehele dag verspreidt.

Ook hebben we samen met de klant gekozen voor de meest veilige en efficiënte keuze bij dit project. Dit dankzij de omvormer en power optimizers van SolarEdge. Deze geavanceerde producten zorgen voor optimale prestaties van ieder paneel. Hierdoor wordt de totale energieopbrengst gemaximaliseerd en werkt het systeem op de meest veilige en betrouwbare manier mogelijk.

Daarnaast heeft de klant de keuze gemaakt om het systeem voor te laten bereiden op een thuisbatterij. Hierdoor hoeft er in de toekomst niets aan dit systeem te veranderen wanneer de klant kiest om een thuisbatterij te laten plaatsen. Bovendien heeft de klant de keuze gemaakt om dit pv-systeem uit te rusten met een SolarEdge EV Charger. Hierdoor maakt de klant gedurende de dag optimaal gebruik van zijn overtollige zonne-energie. Ook heeft de klant door middel van de SolarEdge Inline Meter altijd inzicht in zijn stroomopwekking, -verbruik en laadgegevens. Ook is hij hierdoor voorbereid op een scala aan slimme-energieapparaten en kan er in de toekomst een accurate keuze gemaakt worden wat betreft de capaciteit van de thuisbatterij.

Al met al hebben wij voor deze klant met onze zorgvuldig samengestelde combinatie van Dmegc Full Black zonnepanelen, Aelex-indak-constructie, SolarEdge StoreEdge omvormer, SolarEdge power optimizers, SolarEdge EV Charger en de SolarEdge Inline Meter een oogstrelende en duurzame energieoplossing gecreëerd, die door de SolarEdge Inline Meter goed is voorbereid op een slimme toekomst.

Gebruikte materialen

Aelex-indak-systeem

  • Combineert esthetiek met kwaliteit
  • Geschikt voor elk schuin dak
  • Strakke uitstraling

Meer informatie

SolarEdge Inline Meter

  • Inzicht in energieproductie en -verbruik
  • Voorbereid op een slimme toekomst
  • 5 jaar garantie

Meer informatie

SolarEdge EV Charger

  • Rij op zonnestralen
  • 22 kW
  • 3 jaar garantie

Meer informatie

Stijlvolle zonne-energieoplossingen

Ontdek hoe esthetiek en duurzaamheid hand in hand gaan. Laat je inspireren door Sunny Boys en kies voor stijlvolle energieoplossingen.

Offerte aanvragen Contact