Zakelijke zonnepanelen voor uw bedrijf

Wilt u besparen op uw energiefactuur? 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Gratis een vrijblijvend adviesgesprek?

Het aanvragen van een adviesgesprek is eenvoudig en snel - in slechts één minuut geregeld. Wij nemen vervolgens contact met u op om een afspraak in te plannen die bij uw schema past.

Tijdens ons gesprek focussen we op het identificeren van zonne-energieoplossingen die naadloos aansluiten bij uw zakelijke behoeften en doelstellingen. We leggen de nadruk op het minimaliseren van gedoe en het maximaliseren van uw investeringsrendement, zodat u kunt investeren met vertrouwen en zonder zorgen.

Wij komen graag bij je langs!

Adviesgesprek aanvragen

installq en solaradge<br>

Onze certificaten en keurmerken

Bij Sunny Boys staan veiligheid en kwaliteit voorop. Zo zijn we door InstallQ gecertificeerd voor onze expertise in het ontwerpen, installeren, beheren en onderhouden van zonne-energiesystemen

Daarnaast zijn we door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen, plaatsen, beheren en onderhouden van SolarEdge PV-systemen lid van het exclusieve Installer Plus-programma van SolarEdge. Hierdoor mogen de Sunny Boys regelmatig leuke extra's aanbieden aan onze SolarEdge klanten. 

Meer info

Klanten vertellen over de Sunny Boys

- directeur transportbedrijf

“Sunny Boys Commercieel heeft ons voorzien van hoogwaardige zonnepanelen die niet alleen onze energiekosten drastisch hebben verlaagd, maar ook bijgedragen hebben aan onze duurzaamheidsdoelstellingen. De installatie verliep vlekkeloos en het team was uiterst professioneel. Wij zijn zeer tevreden met de resultaten en raden Sunny Boys ten zeerste aan.”

5 sterren

- eigenaar reclamebureau

“Met de laadpalen van Sunny Boys Commercieel hebben we nu een efficiënte oplossing voor het opladen van onze elektrische bedrijfswagens. Het Dynamic Load Balancing systeem werkt perfect en voorkomt overbelasting van ons netwerk. De installatie was snel en het supportteam is altijd beschikbaar voor vragen. Een uitstekende investering!”

5 sterren

- agrariër

“We hebben gekozen voor een energieopslagsysteem en het heeft onze energiekosten aanzienlijk verlaagd. Dankzij peakshaving kunnen we nu pieken in ons energieverbruik efficiënt beheren. Het systeem is betrouwbaar en eenvoudig te monitoren. Wij zijn zeer tevreden met deze oplossing.”

4 sterren

- directeur makelaardij

“Sunny Boys Commercieel heeft zowel onze zonnepanelen als laadpalen geïnstalleerd. Deze combinatie heeft ons bedrijf geholpen om zowel energiekosten te besparen als een duurzaam wagenpark op te bouwen. De kwaliteit van de producten en de service van het team zijn uitmuntend. We zouden geen andere leverancier overwegen.”

5 sterren

- L. de Kooij

“Wij hebben een complete energieoplossing afgenomen van Sunny Boys Commercieel, inclusief zonnepanelen, laadpalen en een energieopslagsysteem. Deze geïntegreerde aanpak heeft onze energiekosten drastisch verminderd en ons bedrijf naar een hoger duurzaamheidsniveau getild. De service was professioneel en de nazorg uitstekend. Wij kunnen Sunny Boys van harte aanbevelen.”

5 sterren

Nieuws en Blog

PGS37-1 Richtlijn: voor zakelijke energieopslag
PGS37-1 Richtlijn: voor zakelijke energieopslag

Met de groeiende rol van energieopslagsystemen worden de veiligheidsaspecten steeds crucialer. De PGS-richtlijn biedt specifieke veiligheidsvoorschriften en procedures voor het omgaan met gevaarlijke stoffen en situaties, ontworpen om de veiligheid van mens, eigendom en milieu te waarborgen. De PGS37-1 richtlijn is een belangrijk onderdeel hiervan en is bedoeld om veilige opslag van elektriciteit in energieopslagsystemen te garanderen.

Meer nieuws en blogposts

Uw gids voor zonne-energie

Van financiële voordelen en installatieprocessen tot onderhoud en duurzaamheid. Dit overzicht is bedoeld om u te voorzien van essentiële informatie en inzicht te geven in hoe zonne-energie uw bedrijf kan transformeren.

Heeft u specifieke vragen over uw situatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden op weg naar duurzame energie. Wij zijn er om u te helpen de beste keuze te maken voor uw bedrijf.

Veelgestelde vragen

Is jouw bedrijf klaar voor een zonnige toekomst?

Met onze zonnepanelen en service is verduurzamen een fluitje van een cent.
Laat de zon voor je werken en bespaar vanaf dag één.

Offerte aanvragen Adviesgesprek aanvragen