Alles over de MySolarEdge app: energiebeheer in de palm van je hand!

  • Door: Niels
  • 07 jun, 2023

In de hedendaagse wereld van duurzaamheid is het niet voldoende om alleen zonnepanelen te hebben; je wilt ze ook monitoren en besturen. Dankzij technologische innovaties kunnen we nu onze zonne-energiesystemen met een simpele klik op onze smartphones overzien. Een van deze technologieën is de MySolarEdge app van onze vertrouwde partner, SolarEdge.

Waarom kiezen voor MySolarEdge?

Realtime Monitoring: 

Volg de prestaties van je systeem waar en wanneer je maar wilt. Met realtime inzicht in jouw energieverbruik en -productie weet je altijd of jouw systeem naar verwachting presteert.

Gedetailleerde analyses

Begrijp je energiepatronen met behulp van eenvoudige grafieken die de systeemproductie en het verbruik van je huishouden analyseren en vergelijken.

Maximaliseer Energiebesparing

De app helpt je te ontdekken hoe je jouw huishoudelijk verbruik kunt synchroniseren met de piekuren van zonne-energieproductie. Hiermee kun je ongewone verbruikspatronen identificeren en onnodige kosten voorkomen.

Beheer van slimme apparaten

De app biedt niet alleen inzicht in je zonne-energiesysteem, maar stelt je ook in staat om slimme huishoudelijke apparaten die zijn aangesloten op SolarEdge Smart Energy-apparaten, op afstand te monitoren en te beheren.

Een van de aspecten die de MySolarEdge app uniek maakt, is de mogelijkheid om je energieverbruik zichtbaar te maken. Bij Sunny Boys gaan we nog een stap verder. We kunnen inline-meters installeren, waardoor je niet alleen inzicht krijgt in de opbrengst van je panelen, maar ook in je energieverbruik. Dit geeft je een compleet beeld van je energiehuishouding.

Aan de slag

Het gebruik van de MySolarEdge app is eenvoudig. Download de app gratis voor iPhone of Android, log in met je SolarEdge monitoring account en begin met monitoren! Als je nog geen account hebt, neem dan contact met ons op en wij helpen je verder.

Sunny Boys zal op de dag van de installatie helpen met het installeren van de app.

Conclusie

Zonne-energie gaat niet alleen over het installeren van panelen, maar ook over het begrijpen en optimaliseren van je energiegebruik. Met de MySolarEdge app en de expertise van Sunny Boys wordt energiebeheer eenvoudiger en effectiever.

Ook inzicht krijgen in jouw energieverbruik?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij je kunnen helpen!

Offerte aanvragen Contact

Gerelateerde berichten