Dubbele onderscheiding van SolarEdge voor Sunny Boys!

  • Door: Thomas
  • 21 nov, 2023

Niet één, maar twee grote onderscheidingen voor Sunny Boys!

Geweldig nieuws voor ons team bij Sunny Boys! We zijn blij te kunnen melden dat we, samen met een handvol andere gespecialiseerde installateurs, de status 'SolarEdge Installer Plus' van SolarEdge hebben bereikt. Dit is een mooie erkenning van ons harde werk en de kennis die we inzetten in de zonne-energiebranche.

Maar dat is nog niet alles! Sunny Boys heeft ook de SolarEdge Inverter Award 2023 in de wacht gesleept! Deze award erkent ons als de topinstallateur in Nederland voor de verkoop van de meeste batterij-ready omvormers. Dit is een enorme prestatie en we zijn ongelooflijk trots op ons team voor hun harde werk en inzet.

We willen onze klanten bedanken voor hun vertrouwen in Sunny Boys. Jullie steun maakt dit soort prestaties mogelijk en inspireert ons om te blijven innoveren en leiden in duurzame energieoplossingen.

Op naar een nog zonnigere toekomst!

Ontdek onze bekroonde oplossingen met SolarEdge producten!

Offerte aanvragen Contact

Gerelateerde berichten

Thuisbatterijen: De keuze tussen DC- en AC-gekoppelde systemen
Thuisbatterijen: De keuze tussen DC- en AC-gekoppelde systemen

Bij de beslissing om thuisbatterijen te installeren, is er vaak verwarring over het kiezen tussen DC- (gelijkstroom) en AC- (wisselstroom) gekoppelde systemen. Hier is een overzicht van beide typen en hun voordelen.

Hoe een thuisbatterij je voorbereidt op energie-uitdagingen van de toekomst
Hoe een thuisbatterij je voorbereidt op energie-uitdagingen van de toekomst

De toekomst van energie is onvoorspelbaar, met mogelijke stroomuitvallen, extreme weersomstandigheden en stijgende energieprijzen. In deze post verkennen we hoe een thuisbatterij je kan helpen voorbereid te zijn op deze uitdagingen, door je woning veerkrachtiger en zelfvoorzienender te maken.

De toekomst in huis: waarom een thuisbatterij een gamechanger is
De toekomst in huis: waarom een thuisbatterij een gamechanger is

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is de thuisbatterij een gamechanger. Deze technologie maakt een nieuw niveau van energieonafhankelijkheid mogelijk, en in deze blogpost leggen we uit waarom.