Over ons

Sinds 2020 maakt Sunny Boys Residentieel het leven van huiseigenaren stralender. Met een gepassioneerd team zetten we ons in voor perfecte zonne-energieoplossingen voor jouw thuis. Een zorgeloze ervaring, persoonlijke benadering en duurzame resultaten; daar staan we voor. Jouw huis, jouw toekomst, onze expertise.

Sunny Boys Residentieel

In 2020 legden we bij Sunny Boys de basis voor een duurzamere toekomst, gedreven door een jong en gepassioneerd team. Onze missie? Het realiseren van schitterende zonne-energieprojecten die onze klanten gelukkig maken. In korte tijd zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende speler in heel Nederland, bij zowel particulieren als bedrijven.

Waarom kiezen voor Sunny Boys Residentieel? Omdat we zorgen voor een zorgeloos proces van A tot Z. Van verkoop en gedetailleerde (leg)plannen tot de complete installatie inclusief het volledige elektrische traject; we doen het allemaal zelf. En of het nu gaat om een plat dak, een schuin dak, veldopstellingen of carports, voor elke wens vinden we een kwalitatieve oplossing.

We zijn meer dan alleen vakmensen. We zijn bescheiden, netjes, en een dankbaar kopje koffie gaat er altijd in. We begrijpen dat het plaatsen van zonnepanelen een grote stap is. Het gaat immers om jouw woning, jouw investering en jouw toekomst. Met onze kennis, gecertificeerd vakmanschap en oog voor detail zorgen we voor een resultaat dat verder gaat dan alleen techniek; we creëren waarde.

Waarom kiezen voor Sunny Boys Residentieel?

  • Volledige service: Van advies tot installatie, wij zorgen voor alles. Zorgeloos en professioneel.
  • Persoonlijke benadering: Elk project is uniek en verdient onze volle aandacht.
  • Duurzame visie: We kijken niet alleen naar de huidige behoeften, maar ook naar de toekomst.

Stap vandaag nog over op zonne-energie!

Ontdek hoe Sunny Boys Residentieel jouw woning kan transformeren met de kracht van de zon.
Of je nu advies wilt of direct een offerte, ons team staat voor je klaar.

Vraag een offerte aan Advies nodig? Bel ons!