Word ook een Sunny Boy

Droom je van een carrière waarbij elke dag straalt van mogelijkheden? Bij Sunny Boys combineren we passie met vakmanschap, creërend zonovergoten toekomsten voor onze klanten én ons team. Of je nu al een doorgewinterde professional bent of net je eerste stappen zet in de wereld van zonne-energie, wij geloven dat er een plekje in onze crew is dat perfect bij jou past.

Sluit je aan bij ons dynamische team en werk mee aan een duurzamere wereld, één zonnepaneel tegelijk!

Jouw kans om te schitteren bij Sunny Boys! 

Droom je van een baan waarbij je elke dag werkt aan een duurzamere toekomst, samen met een team dat straalt van passie? Bij Sunny Boys zijn we altijd op zoek naar sterren die onze visie delen! Of je nu ervaring hebt in de wereld van zonnepanelen, of gewoon geïnteresseerd bent in een sprankelende carrièreswitch, er is altijd een plekje in ons team dat wacht op jouw talent.

Als zonnepanelen monteur of elektricien bij Sunny Boys maak je niet alleen deel uit van spannende projecten; je draagt bij aan een groenere wereld, één dak tegelijk. Elke dag biedt nieuwe uitdagingen, nieuwe gezichten en de kans om een tastbaar verschil te maken in de levens van mensen.

Maar dat is nog niet alles. Naast het feit dat je elke dag met plezier naar je werk gaat, bieden we je ook uitstekende arbeidsvoorwaarden, een competitief salaris en de kans om te groeien in een bloeiende sector.

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons zonovergoten team? Scroll verder en ontdek onze vacatures en laat van je horen!

Gele zon

Ben jij enthousiast geworden?

Laat van je horen en neem direct contact ons op!

Bel, WhatsApp of stuur een mailtje naar

sollicitatie@sunnyboys.nl.